Strategia naţională pentru tineret pe anii 2009-2013
Strategia naţională pentru tineret pe anii 2009-2013
Descarca Document

Raport de monitorizare a fenomenului coruptiei
In luna iunie, in premiera de la inceputul monitorizarii, mass-media din RM s-au axat preponderent pe diverse cazuri de coruptie pe marginea carora au fost intentate dosare penale.
Descarca Document

The Concept of Cooperation between Parliament and the Civil Society
On December 29, 2005, The Parliament of the Republic of Moldova adopted a Resolution concerning the approval of the Concept of Cooperation between Parliament and the Civil Society
Descarca Document

Legea privind modificarea si completarea Legii cu privire la asociatiile obstesti nr.837-XIII din 17 mai 1996 2007-07-23
La data de 20 iulie 2007 a fost adoptata Legea privind modificarea si completarea Legii cu privire la asociatiile obstesti nr.837-XIII din 17 mai 1996.
Descarca Document

Cu privire la asociaţiile obşteşti
(1) Asociaţia obşteasca este o formatiune benevola, de sine statatoare, autogestionara, constituita prin libera manifestare a vointei cetatenilor asociaţi pe baza comunitatii de interese profesionale şi/sau de alta natura, în vederea realizarii în comun a drepturilor civile, economice, sociale şi culturale, care nu are drept scop obtinerea profitului. Scopurile şi sarcinile asociaţiei obşteşti sînt stabilite de statutul, regulamentul acesteia, de alte acte denumite în continuare statut, inregistrate în modul stabilit.
Descarca Document

facebook