Feb 18, 2016
PNUD Moldova lansează o campanie amplă de colectare a informației privind șomajul, prin intermediul paginii web www.eucred.md. Pagina va colecta istorii şi experienţe din toată țara de la șomeri și de la cei care sunt în căutarea oportunităților de angajare la domiciliu.
Feb 2, 2016
Dezbateri publice asupra proiectului studiului “Colectare de fonduri de către organizațiile societății civile din Republica Moldova din surse autohtone: Oportunități și perspective”
Jan 26, 2016
EAD Society (www.eadsociety.com) a lansat 8 poziții de interni prin care să ofere tinerilor - cu vârste cuprinse între 18-25 ani - mijloacele şi spaţiul necesar pentru a pune în practică abilităţile şi cunoştinţele dobândite în timpul studiilor unviersitare.
Jan 26, 2016
Cum puteţi aplica la Programul de pregătire şi perfecţionare a managerilor Moldova-Germania pentru anul 2016?
Jan 19, 2016
Asociaţia Obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV) ca Secretariat al Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat din Moldova, în parteneriat cu Asociaţia Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat (România), anunţă lansarea concursului de selectare a 20 de Coordonatori de Voluntari din diferite ONG-uri şi instituţii publice din Moldova pentru a participare la un training SEV în Chişinău în perioada 9 – 10 februarie 2016.
 
 
Jan 19, 2016
Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” a lansat marți, 19 ianuarie, proiectul “Construirea unui sistem transparent și durabil de achiziții publice printr-un proces de monitorizare
permanentă”.
Dec 19, 2015

Guvernul Republicii Moldova a aderat la Parteneriatul pentru Guvernare Deschisă în anul 2012, implementând de atunci două planuri de acţiuni care au la bază inițiative ce țin de transparență,  date deschise, şi participare civică. În anul 2016, Guvernul Republicii Moldova are responsabilitatea, în calitatea sa de membru a acestei inițiative globale, să elaboreze și să prezinte al treilea Plan de acţiuni pentru o perioadă de doi ani (2016-2017). Orice Plan Național de Acțiuni pentru o Guvernare Deschisă trebuie să fie co-creat împreună cu societatea civilă şi alţi actori interesaţi/relevanți precum mediul de afaceri, academic, cetăţeni etc.

 

Dec 19, 2015
Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” și Fundația Hanns Seidel au desfășurat discuții publice privind modul în care economia socială poate contribui la dezvoltarea durabilă a bunăstării sociale, precum și despre indexarea pensiilor. Evenimentul a avut loc în cadrul Laboratorului Sociometric.
Dec 10, 2015
Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” și Fundația Hanns Seidel lansează studiul ”Soluții de finanțare durabilă a sistemului de sănătate din Republica Moldova”, realizat de Dr. conf. Mariana Iațco.
Nov 29, 2015

Comisia Naţională de Integritate (CNI), în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) lansează luni, 30 noiembrie 2015, ora 14:00-16:00, Raportul privind „Percepția cetățenilor asupra corupției și a sectoarelor vulnerabile la venituri și proprietăți nejustificate, conflict de interese și incompatibilități”.

Nov 19, 2015

Centrul pentru Jurnalism Independent și Internews organizează în perioada 27-28 noiembrie 2015 Atelierul de inovații media - Jurnalismul dronelor, care își propune să învețe jurnaliștii cele mai noi metode de a produce conținut de calitate, care să îmbunătățească interacțiunea între presă și public. La atelier, participanții vor propune, dezvolta și prezenta proiecte, utilizând instrumente inovative pentru jurnaliști. 

Nov 16, 2015

La 24 noiembrie 2015, Consiliul Naţional al ONG din R. Moldova va desfasura Forumul Organizatiilor Neguvernamentale, editia a VIII-a. Forumul ONG va intruni aproximativ 100 participanti.

Nov 16, 2015
 
IDIS ”Viitorul” anunță o nouă rundă de dezbateri economice. De această dată, experții IDIS, Valentin Lozovanu și Diana Enachi vor discuta despre sistemul de achiziții publice din Moldova, transparența achizițiilor publice, achizițiile publice la nivel local, corupția și conflictele de interes în achizițiile publice.
Oct 21, 2015

 

Centrul de Resurse și Consultanță OGRADA NOASTRĂ are deosebita plăcere să Vă invite la evenimentul “Iarmaroc al participării cetățeanului: Practici de succes în domeniul incluziunii și participării civice”, susținut de o serie de parteneri naționali și internaționali -  Departamentul de Stat al SUA, Biroul pentru Democrație, Drepturile Omului și Muncă. 

Sep 24, 2015

 

Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) şi Ambasada Bulgariei în Republica Moldova organizează vineri, 25 septembrie 2015, 10:00, o conferință de presă, în cadrul căreia va anunța demararea unui proiect de optimizare a infrastructurii sociale în raionul Taraclia. Evenimentul va avea loc la Casa ONU (Chişinău, str. 31 August 131).

 

 

Fila 1 din 37  > >>

facebook