Mar 21, 2016
Peste 4 mii de tineri vor fi încurajați să se implice în viața publică și procesele politice din țară, datorită unor instruiri desfăşurate de Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE). 
Feb 4, 2016
Centrul pentru Jurnalism Independent invită jurnaliştii din presa locală și națională, inclusiv din regiunea transnistreană și UTA Găgăuzia, să participe la cursul de instruire „Aplicarea legislaţiei cu privire la accesul la informație în activitatea jurnalistică”, care se va desfăşura pe 12 februarie la Chişinău. Participanții se vor familiariza cu prevederile Legii privind Accesul la Informație, care, ulterior, vor putea fi aplicate în activitatea lor jurnalistică.
Feb 4, 2016
În perioada 3 - 4 februarie 2016, Centrul de Drept al Femeilor, în comun cu Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei și susținerea financiară a Fundației OAK, au organizat atelierul ”Abordarea transformatoare în domeniul gender în baza Studiului ”Bărbații și Egalitatea de Gen în Republica Moldova”.
Jan 20, 2016
Vrei sa devii TRAINER? Vino la cursul de FORMATOR organizat de societatea Crumens Consulting si vei invata cum sa sustii prezentari in public, sa proiectezi si sa livrezi un program de formare. Profita de aceasta oportunitate pentru cariera ta!
Nov 17, 2015
 
Organizația Freedom House, în colaborare cu Institutul Mass-Media din Ucraina (IMM, Ucraina) și Centrul de Investigații Jurnalistice (CIJ, Moldova), desfăşoară, în perioada 7-12 decembrie 2015, o Școală de iarnă pentru schimb de experiență în domeniul anticorupție destinat jurnaliștilor, bloggerilor și activiștilor din Ucraina și Moldova. 
Jan 28, 2015
Cluj-Napoca, orașul din inima Transilvaniei, este Capitala Europeană a Tineretului în anul 2015, ceea ce reprezintă o oportunitate și pentru tinerii din Republica Moldova de a se implica în activitățile organizate cu această ocazie.
Jan 27, 2015
Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) anunţă un concurs de înscriere la Academia Politică FES 2015. Sunt invitaţi să aplice tineri din rândurile partidelor politice de centru-stânga, precum şi tineri activi neafiliaţi politic din societatea civilă şi de orientare social-democrată, care doresc să-și perfecționeze cunoștințele și abilitățile politice în cadrul unui program de instruire inovativ ţinut de traineri şi experţi naţionali şi internaţionali. Programul de instruire va cuprinde 3 module: social - democraţia versus alte curente politice, retorică politică şi modele de comunicare politică, bună guvernare.
Jan 22, 2015
Clubul Internațional al Femeilor din Moldova (IWCM), în colaborare cu organizația internațională GLOW, oferă tinerelor cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, oportunitatea de a participa la un program de mentorat.
Jan 19, 2015
Asociația obștească ”Centrul de Informare în domeniul Drepturilor Omului” (CIDO) invită reprezentanții mass media regionale să ia parte la atelierul practic ”Drepturile omului și discriminarea în agenda media din Republica Moldova”, care va avea loc sîmbătă, pe data de 24 ianuarie 2015, la Chișinău.
Jan 16, 2015
Liga Tineretului din Moldova anunță despre preselecția tinerilor doritori de a participa la un training gratuit de o zi indiferent de rasă, religie, provenineță de sex sau naționalitate.
Jan 15, 2015
Asociaţia Presei Independente (API) anunţă înscrierea jurnaliştilor de la instituţiile mass-media locale şi naţionale la două training-uri specializate la tema integrităţii persoanelor cu funcţii publice.
 
Jan 15, 2015
Liga Tineretului din Moldova anunță demararea unui proiect în premieră pentru țara noastră, ”Școala Blogger-ilor” la care va putea participa fiecare persoană dornică de a deprinde arta scrisului nesupus, indiferent de rasă, religie, provenineță de sex sau naționalitate.
 
Jan 14, 2015
În perioada 25 – 30 mai 2015, în Pakistan se organizează Conferința Internațională pentru Tineri – o platformă pentru tinerii lideri din întreaga lume, care își doresc să facă schimb de experiență, să comunice și să găsească împreună soluții pentru problemele prezentului.
Jan 14, 2015
Platforma Societății Civile „Pentru Europa” anunță înscrierea doritorilor din partea ONG-urilor, mass mediei și a altor actori ai societății civile la un training în domeniul promovării mesajelor europene în R. Moldova.

Fila 1 din 15  > >>

facebook