Jan 29, 2016

AO Altruism, specializată în intervenție în situații de criză emoțională profundă, angajează psiholog.

Nov 5, 2015

Scopul general al postului: Coordonarea proiectelor organizației în conformitate cu planurile de proiect existente, cît și dezvoltarea ideilor de proiecte noi.

 
Jan 28, 2015
Fundația de Binefacere Casa Providenței angajează Manager de proiect.
Jan 28, 2015
Centru de Resurse Tineri și Liberi, angajează în regim de urgență un Coordonator de proiect, care să elaboreze și să coordoneze un Proiect Gender. 
Jan 20, 2015
Asociaţia obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV), care menţine Secretariatul Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat (Coaliţia Voluntariat), angajează în regim de urgenţă un Manager de Birou. TDV este o organizaţie neguvernamentală de tineret care contribuie la dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova prin implicarea societăţii civile în promovarea voluntariatului şi incluziunii sociale.
Jan 15, 2015
Centrul pentru Jurnalism Independent, organizație neguvernamentală pentru sprijinirea jurnaliștilor și a organizațiilor mass-media, angajează pentru o perioadă determinată coordonator de proiect. 
Jan 13, 2015
Centrul pentru Jurnalism Independent, organizație neguvernamentală pentru sprijinirea jurnaliștilor și a organizațiilor mass-media, angajează Director de proiect. 
Jan 12, 2015
Institutul de Reforme Penale este o organizație non-guvernamentală, misiunea căreia este de a contribui la respectarea drepturilor omului în Republica Moldova prin reformarea sistemului de justiție penală și susținerea inițiativelor comunitare (mai multe detalii despre noi le găsiţi aici www.irp.md).
Jan 6, 2015
Centrul pentru Jurnalism Independent, organizaţie neguvernamentală ce activează în domeniul libertăţii de exprimare şi al accesului la informaţie, angajează Șef al Departamentului politici şi legislaţie mass-media.
Dec 22, 2014

Sănătate Info și Sănătate TV angajează jurnalist/reporter și operator de imagine

Dec 1, 2014
Asociaţia „MOTIVAŢIE” din Moldova, organizaţie non-profit şi non-guvernamentală fondată cu scopul de a promova drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi a contribui la procesul de incluziune socială a acestora, angajează Asistent social în cadrul unui proiect în domeniul angajării asistate a persoanelor cu dizabilități începînd cu 12 ianuarie 2015.
Nov 28, 2014
Angajăm Asistent/ă social/ă pentru sprijinirea copiilor beneficiari, să obțină condițiile necesare unei vieți decente.
Nov 28, 2014
Asociaţia obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV), care menţine Secretariatul Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat (Coaliţia Voluntariat), anunţă concurs pentru suplinirea funcţiei de Director Executiv. TDV este o organizaţie neguvernamentală de tineret care contribuie la dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova prin implicarea societăţii civile în promovarea voluntariatului şi incluziunii sociale. 
Nov 19, 2014
Asociaţia „MOTIVAŢIE” din Moldova, organizaţie non-profit şi non-guvernamentală fondată cu scopul de a promova drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi a contribui la procesul de incluziune socială a acestora, angajează Manager comunicare și relații publice.
Nov 19, 2014
Centrul de Resurse ”Tineri și Liberi” este organizație neguvernamentală axată pe facilitarea implicării grupurilor cheie ale societăţii civile în activităţi de advocacy pentru politici publice sociale eficiente, inclusiv prin consolidarea capacităţilor organizaţionale şi profesionale ale ONG-urilor capabile să intervină în domeniu.

Fila 1 din 10  > >>

facebook