Jan 30, 2015
Asociaţia Obştească Alternativa recrutează tineri pentru reţeaua raională de educatori de la egal la egal în domeniul prevenirii şi combaterii HIV/SIDA din raionul Ialoveni. Alternativa îţi oferă şansa să te implici în activităţi de voluntariat şi să devii unul din tinerii care pot contribui la crearea unei societăţi informate şi sănătoase.
Dec 29, 2014
Hai, în gașca organizatorică și beneficiază de o experiență unică, alături de o echipă entuziastă și profesionistă, alături de care îți vei dezvolta abilitățile practice de organizare și comunicare a unui eveniment.
Dec 19, 2014
Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) anunță selecția a 6 facilitatori care vor asigura buna desfășurare a Schimbului intercultural, organizat în perioada 26 aprilie – 16 mai 2015 în Trogen, Elveția.
Dec 12, 2014
Asociația „Un Zâmbet” derulează activități în mediul rural în cadrul proiectului european de voluntariat „Step by Step”.
Nov 27, 2014
Dacă vrei să fii parte a celui mai important eveniment muzical al anului, aplică pentru a fi voluntar Eurovision 2015.
Nov 25, 2014
Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) anunță selecția formatorilor locali în cadrul proiectului „Dialog intercultural în Moldova”. Aceștia vor fi responsabili de coordonarea și organizarea activităților de proiect la nivel local, precum și de evaluarea impactului acestora.
 
Nov 13, 2014
Technovation Challenge este o competiție globală în domeniul IT care încurajează fetele să înveţe programarea şi să lanseze o afacere. Obiectivul său este să inspire şi să determine adolescentele să opteze pentru o carieră în sectorul tehnologiei informaţiei. Premiul bănesc destinat învingătorilor constituie un stimultent semnificativ – cine nu-şi doreşte să cîştige?
Nov 5, 2014
Centrul Internaţional „La Strada” recrutează Voluntari.
Nov 3, 2014
După cum se cunoaşte, în Moldova apar tot mai mulţi oameni mărinimoși, care doresc să acorde asistenţă celor nevoiaşi. În ultimul timp acţiunile caritabile au fost organizate de astfel de staruri moldoveneşti, cum sînt Natalia Gordienco cu „Autumn Sale”, sportivii de la Organizaţia „Moldova Bună” cu Sport Challenge MD, precum şi persoane entuziasmate, care nu doresc să stea departe de problemele altora.
Oct 31, 2014
Asociația Obștească "Glasul Sufletului" selectează voluntari pentru a participa activ la viața din Republica Moldova, anume tinerii sunt motorul societății contemporane și ei trebuie să se implice. 
Oct 6, 2014
Organizația MediaPoint recrutează voluntari, care să contribuie la crearea unei comunități de oameni și idei promovând tehnologiile New Media și impactul social al acestora.
Oct 3, 2014
Asociația Little People a dezvoltat un program unic de asistență a pacienților prin care ofera suport psiho-social copiilor și tinerilor cu cancer. Programul se desfășoară cu succes în cele două secții de oncopediatrie din Chișinău.
Oct 1, 2014
Dacă ești un fan al animației, vrei să te învârți în lumea ei și ai multă energie și entuziasm, acum poți face parte din echipa Anim’est.
Sep 23, 2014
Echipa BEST Chișinău recrutează tineri care doresc să-și îmbunătățească abilitățile personale și profesionale, prin implicarea în diverse proiecte de voluntariat.
Sep 19, 2014
AIESEC, platforma internațională pentru dezvoltarea potențialului de leadership al tinerilor, a deschis aplicările pentru studenţii dornici de a adăuga diversitate și experienţă vieții de la facultate. În perioada 8-25 septembrie, AIESEC Chișinău desfășoară prima etapă de selecție a membrilor noi.

Fila 1 din 4  > >>

facebook