Oct 29, 2010

IREX Moldova administrează un program de burse de masterat pentru tinerii din RM


Prin prezenta, Ministerul Tineretului si Sportului are plăcerea să vă informeze că IREX Moldova administrează un program de burse de masterat pentru tinerii din Republica Moldova. Edmund S. Muskie (MUSKIE) este un program de studii postuniversitare desfăsurat de Biroul pentru cultură si învătămînt al departamentului de Stat SUA.

Acest Program oferă tinerilor posibilitatea de a face studii de masterat pînă la doi ani, în Statele Unite, la specialitătile: administrarea businessului, economie, educatie, managementul mediului, relatii internationale, jurnalism si stiinte ale comunicării, drept, biblioteconomie si stiinte informationale, administrare publică, sănătate publică, politici publice. Participantii vor fi selectati în baza unui concurs deschis si obiectiv. Programul oferă: bilete de avion tur-retur, stipendiu lunar, asigurare medicală partială, achitarea plătii si taxelor obligatorii pentru studii, bursă limitată pentru procurarea cărtilor.  

Ministerul Tineretului si Sportului solicită plasarea informatiei respective pe resursele Dvs. informaționale, deasemenea încurajează autoritătile administratiei publice locale de nivelul I si II să informeze tinerii din regiuni despre acest program. Termenul limită de aplicare este de 08 noiembrie 2010 .

Mai multe informatii, formularul on-line al aplicantului le puteti găsi pe pagina web – www.irex.md.

Cu respect,


Ministru Ion CEBANU           

Eugeniu Spatari,

el. 820864facebook