Nov 2, 2010

Concurs de fotografie Armata Naţională 2010


Atunci această informaţie este pentru tine!
Centrul de Informare şi Documentare privind NATO din Republica Moldova, Ambasada Lituaniei în Republica Moldova şi Ministerul Apărării Republicii Moldova lansează concursul de fotografie  “Armata Naţională în fotografie 2010”. Concursul este deschis din 15 octombrie până la 30 noiembrie 2010.

La concurs sunt invitaţi să participe fotografi profesionişti, amatori, militari şi civili din sectorul de securitate şi apărare din Moldova sau alte ţări; cât şi toţi cei interesaţi de securitate şi Armata Naţională a Republicii Moldova.  Participanţii sunt invitaţi să participe în mai multe categorii: portret, profesionalism, memorie, operaţiuni internaţionale şi NATO, în cadrul cărora urmează a fi nominalizate şi premiate cele mai bune fotografii. 

Vizitatorii site-ului www.nato.md sau www.army.md sunt invitaţi să voteze on-line cele mai bune fotografii, pentru premiul de popularitate. Fotografiile vor fi plasate on-line la finalizarea perioadei de concurs.

Pentru a se înscrie la concurs, doritorii trebuie să completeze formularul de aplicare şi să-l transmită  la adresa Centrului de Informare şi Documentare privind NATO împreună cu fotografiile şi descrierea acestora. 

Vă rugăm să vedeţi Regulamentul concursului pentru detalii ce ţin de procedura de aplicare, selecţie şi premiere. 

Formularul de aplicare şi Regulamentul concursului de fotografiepot fi găsite pe site-ul Centrului de Informare şi Documentare privind NATO (www.nato.md) şi site-ul Ministerului Apărării Republicii Moldova (www.army.gov.md). 

Pentru alte detalii vă rugăm să ne contactaţi la: Tel. +373 22 577824, e-mail info@nato.md.

Persoana de contact: Polina Panainte


facebook