Aug 14, 2014

Scrabble la Mare


 
C.S Impetus și Federația Română de Scrabble vă invită la a 3-a etapă a Campionatului Național Individual de Scrabble, „Scrabble la Mare”. Descoperă un joc antrenant, un joc de societate, un joc ca în filme. Crezi că știi cuvinte? Vino să ne arăți și să cunoști campionii României! Chiar dacă nu ai jucat niciodată, acesta este cel mai bun moment să începi, întrucât va exista cel puțin o competiție open, deschisă tuturor doritorilor.
 

În perioada 5-7 septembrie 2014, la Eforie Nord, are loc etapa a 3-a a Campionatului Național Individual de Scrabble (CNIS) Seniori și a 2-a etapă pentru Tineret (Prichindei, Cădeți și Juniori). Revenită la mare după niște ani, această etapă promite să fie una de pomină. Fie că vrei să joci sau să înveți de pe margini, te așteptăm la Hotel Astoria***, situat în Str. Tudor Vladimirescu nr. 9, aproape de mare.

 

Și pentru că mai există timp liber, ți-l poți ocupă fie la plajă fie la obiectivele din împrejurime: Faleza Cazino Constanța, Delfinariul și Planetarium Constanța sau Muzeul Marinei din Mangalia.

 

Înscrieri: pâna pe 20 august, la Cristian Soare (csimpetus@gmail.com, 0724.832.265)

 

După această dată, eventualele înscrieri vor fi onorate în funcție de locurile disponibile la hotel.

 

Pentru mai multe detalii despre turneu, locație, tarife și formular alternativ de înscriere:

http://www.scrabblero.ro/anunturi/anunt-CNIS2014-3.htm

 

Curiozități despre Scrabble:

• Sunteți jucători de scrabble? Atunci știați că aveți ceva în comun cu Mel Gibson, Sting, Keanu Reeves, Joan Collins și Regina Elisabeta a II-a?

• Scrabble-ul este vândut în 121 de țări din toată lumea

• Au fost vândute peste 100 de milioane de seturi de joc, în 29 de limbi diferite, scrabble-ul devenind astfel cel mai bine vândut joc din lume

• Știați că cea de-a 60-a aniversare a Scrabble-ului a fost sărbătorită în 2008 și a coincis cu cea de-a 60-a aniversare a prințului Charles? Cu această ocazie prințului Charles i s-a făcut un portret din jetoane de Scrabble

• Știați că dacă toate jetoanele de Scrabble produse vreodată ar fi puse cap la cap, s-ar construi un drum suficient de lung pentru a merge în jurul lumii de opt ori?

• Scrabble-ul este folosit în cartea lui Douglas Adams, „The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy” pentru a decide răspunsul întrebării fundamentale „Care este rostul vieții?”facebook