Sep 26, 2014

Fondul pentru tineri, Bălți extinde perioada de aplicare la concursul programului de granturi mici, runda a II-a


 
Ai idei multe dar n-ai reușit încă să le aplici în practică?
Fondul pentru Tineri Bălți îți mai oferă această oportunitate!
Participă, Fii tu unul din inițiatorii unui proiect!
 
La inițiativa tinerilor dornici în a participa, Fondul pentru Tineri, Bălți a decis să prelungească perioada de aplicare la concursul Programul de granturi mici, runda a II-a, lansat acum ceva timp.
 
Acesta este destinat tinerilor din mun. Bălţi ce are ca scop încurajarea participării civice a tinerilor la dezvoltarea socială şi economică a comunităţilor în care locuiesc prin oferirea de suport financiar pentru realizarea iniţiativelor acestora.
 
Pentru a aplica la această rundă de finanţare a programului, e necesar de întreprins următorii paşi:

1. Formaţi un grup de iniţiativă din cel puţin 3 tineri cu vârsta cuprinsă între 15 şi 30 ani.
2. Descărcaţi formularul de aplicare de pe site-ul http://youthbankbalti.wordpress.com. Tot aici găsiţi Ghidul solicitantului de finanţare pentru a afla mai multe despre concurs şi criteriile de eligibilitate.
3. Completaţi formularul de aplicare împreună cu membrii grupului.     
4. Trimiteţi formularul de aplicare pînă la  30 septembrie 2014  la adresa 
youthbankbalti@certitudine.mdeugeniu.graur@certitudine.md sau la sediul AO Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști ”CERTITUDINE” (mun. Bălți, MD 3100, str. Dostoievski 63, et. 2, birou 26-28).     
 
Fondul pentru Tineri poate oferi finanţări cu valoare maximă de 10 mii lei pentru un proiect. Data preconizată de începere a proiectelor este 01 octombrie 2014, iar data finisării proiectului nu trebuie să depăşească 25 decembrie 2014. Proiectele propuse trebuie să fie realiste privind perioada în care urmează să fie realizate (toamnă, iarnă).  
 
Pentru mai multe informaţii contactează-ne prin telefon la 079999533 sau
 
 
Consultă
Ghidul solicitantului de finanţare           
 
Încurajăm creativitatea şi originalitatea ideilor de proiecte. Finanţarea va fi acordată proiectelor care vor fi mai convingător formulate şi vor demonstra posibilitatea producerii unui impact practic.
 
Vă rugăm să citiți cu mare atenție ghidul aplicantului și vă urăm multă baftă!
 
Sursa: civic.md
 


facebook