Oct 3, 2014

Oportunități de voluntariat la asociația Little People Republica Moldova!


 
Ești creativ, responsabil și î-ți plac copiii? Te așteptăm în echipa noastră! În Little People suntem oameni mici care prin lucruri mărunte fac o Mare Difereță!
 
Asociația Little People a dezvoltat un program unic de asistență a pacienților prin care ofera suport psiho-social copiilor și tinerilor cu cancer. Programul se desfășoară cu succes în cele două secții de oncopediatrie din Chișinău.
 
Voluntarii Little People oferă copiilor oportunități de joacă, socializare și liberă exprimare pentru a-i ajuta să se adapteze mai ușor la mediul spitalicesc, a spori complianța la tratament și a aduce cît mai multe zîmbete pe fețele copiilor. Ei sunt activ implicați în implementarea activităților terapeutice din programul de intervenție “Nu mi-e frică!”, alături de simpaticul Leu Curajos și au oportunitatea de a participa la training-uri și sesiuni de pregătire unice.
 
Cerințe către voluntari:
  • Responsabilitate și disponibilitate de a lucra cu copiii
  • Cunoașterea limbii engleze
  • Cunoașterea limbii române sau ruse
 
Responsabilități:
  • Să fie alături de copii cel putin odată pe săptămînă, pregătind și desfășurînd activitățile în grupuri mici (2-3 voluntari). Programul asociației: 13:00-15:00; 16:00-18:00 de Luni pînă Sîmbătă
  • Realizarea unui scurt raport după fiecare activitate.
 
Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și să aduci multe zîmbete copiilor, trimite CV-ul și o scrisoare de motivare (ambele în limba engleză) la suparschi.olga@ymail.com sau cezacuelena@gmail.com pînă pe data de 10 octombrie 2014.
 
Pentru a afla mai multe informatii despre noi accesează www.thelittlepeople.ro  și  www.potisitu.org   sau pagina noastra de facebook Asociatia Little People Republica Moldova, Asociatia Little People România.
 
Așteptăm cu drag să te cunoaștem!
 
Sursa: civic.md


facebook