Nov 7, 2014

Lansarea programului de granturi mici pentru tineri ”Solidaritatea pentru uniunea Europeană”


 
Programul de Granturi Mici pentru Tineri din cardul proiectului „Solidaritate pentru UE” este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 30 ani din regiunea de nord a R. Moldova. Aceasta are ca scop încurajarea participării tinerilor din regiunea de nord a țării în activități de promovare a valorilor și principiilor de integrare europeană, prin oferirea de suport financiar pentru realizarea iniţiativelor şi proiectelor acestora.
 
Pentru a putea solicita finanţare, tinerii trebuie să facă parte dintr-un grup de iniţiativă, format din minim 10 persoane. Eligibile pentru concurs sunt localitățile din raioanele: Edineț, Rașcani, Drochia, Florești, Șoldănești, Sângerei, Fălești, Glodeni și mun. Bălți
 
Pentru a aplica la această rundă de finanţare a programului, e necesar de întreprins următorii paşi:
1. Formaţi un grup de iniţiativă din cel puţin 10 persoane cu vârsta cuprinsă între 15 şi 30 ani
2. Descărcaţi formularul de aplicare care este atașat mai jos. Tot acolo găsiţi Ghidul solicitantului de finanţare  pentru a afla mai multe despre concurs şi criteriile de eligibilitate.
3. Completaţi formularul de aplicare împreună cu membrii grupului.    
4. Trimiteţi formularul de aplicare pînă la  28 noiembrie 2014  la adresa la office@certitudine.md sau la sediul AO Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști ”CERTITUDINE” (mun. Bălți, MD 3100, str. Dostoievski 63, et. 2, birou 26-28).  
            
Programul de Granturi Mici poate oferi finanţări cu valoare maximă de 5.000 (cinci mii) lei pentru un proiect. Data preconizată de începere a proiectelor este 10 decembrie 2014, iar data finisării proiectului nu trebuie să depăşească 01 octombrie 2015.
 
Pentru mai multe informaţii contactează-ne:
telefon: 079999533/068588655 
 
DESCARCĂ
Formularul de aplicare           
 
CONSULTĂ
Ghidul solicitantului de finanţare         
 
Încurajăm creativitatea şi originalitatea ideilor de proiecte. Finanţarea va fi acordată proiectelor care vor fi mai convingător formulate şi vor demonstra posibilitatea producerii unui impact practic.
Vă rugăm să citiți cu mare atenție ghidul aplicantului și vă urăm multă baftă!
 
Acest proiect este posibil datorită  ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Opiniile exprimate aparţin Centrului de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști “CERTITUDINE” , şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID sau a Guvernului SUA.


facebook