Dec 8, 2014

Lansarea programului de susținere a inițiativelor pentru tineri ”Europa pentru tine”


 
Programul de Susținere a Inițiativelor din cardul proiectului „Europa pentru tine” este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 30 ani din regiunea de nord a R. Moldova. Aceasta are ca scop încurajarea participării tinerilor din regiunea de nord a țării în activități de promovare a valorilor și principiilor de integrare europeană, prin oferirea de suport pentru realizarea iniţiativelor şi proiectelor acestora.
 
Pentru a putea solicita finanţare, tinerii trebuie să facă parte dintr- un grup de iniţiativă, format din minim 10 persoane. Eligibile pentru concurs sunt localitățile din raioanele: Edineț, Rașcani, Drochia, Florești, Șoldănești, Sîngerei, Fălești, Glodeni și mun. Bălți
 
Pentru a aplica la runda de susținere a programului, e necesar de întreprins următorii paşi:
1. Formaţi un grup de iniţiativă din cel puţin 10 persoane cu vârsta cuprinsă între 15 şi 30 ani
2. Descărcaţi formularul de aplicare. Tot aici găsiţi Ghidul solicitantului de finanţare  pentru a afla mai multe despre concurs şi criteriile de eligibilitate
3. Completaţi formularul de aplicare împreună cu membrii grupului    
4. Trimiteţi formularul de aplicare la adresa la office@certitudine.md sau la sediul AO Centrul de Informare și Susținere a Tinerilor Economiști ”CERTITUDINE” (mun. Bălți, MD 3100, str. Dostoievski 63, et. 2, birou 26-28)
         
Programul de Susținerea Inițiativelor Tinerilor ”Europa pentru Tine” poate oferi susținere sub formă de materiale, servicii și bunuri cu valoare maximă de 5.000 (cinci mii) lei pentru o inițiativă.
 
Vor primi suport primele 10 din proiectele primite care vor corespunde tututor cerințelor înaintate.
Pentru mai multe informaţii contactează-ne prin telefon
la 023127554/079999533/068588655 sau email: office@certitudine.md.
 
 
Încurajăm creativitatea şi originalitatea ideilor de proiecte. Finanţarea va fi acordată proiectelor care vor fi mai convingător formulate şi vor demonstra posibilitatea producerii unui impact practic.
Vă rugăm să citiți cu mare atenție ghidul aplicantului și vă urăm multă baftă!
 
 
Sursa: civic.md


facebook