Dec 11, 2014

Concurs Festival despre incluziune socială ”Șanse egale pentru fiecare”!


 
Ești tănăr și ai idei creative?! Îți pasă de persoanele cu nevoi speciale? Dorești și crezi cu adevărat că în pofida dizabilității, trebuie să fim egali în drepturi? Vrei să faci o schimbare ca acești oameni să fie mai integrați în societate? Prezintă istoria unei persoane cu dizabilități la festivalul de creație ”Șanse egale pentru fiecare”!
 
Aplică la un concurs video și foto despre incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități din Moldova, din satul tău, din școala ta! Lucrările Foto şi Video pentru concurs pot fi depuse până la data de 15 martie 2015, iar ceremonia de premiere va avea loc la data de 7 aprilie, Ziua Mondială a Sănătății!
 
Descoperă-i, Prezintă-i, Bucură-te
Concursul are drept scop să descopere atât talentele persoanelor cu dizabilităţi mintale și fizice, cât și să identifice istoriile unde acești cetățeni mai sunt discriminați, de a promova ideile tinerilor despre integrarea socială, diversitate, drepturile omului şi șansele egale. Vor fi apreciate în special, istoriile reale sau inspirate din viața de zi-cu-zi, realizate în echipă cu persoanele cu dizabilități. Lucrările vor fi evaluate de către un juriu profesionist.
 
Așteptăm cele mai bune creații cum vezi o lume tolerantă, fără stereotipuri și prejudecăți, unde este loc pentru fiecare, la info@discriminare.md Cele mai creative și interesante filmulețe vor fi prezentate pe micile ecrane. Partener Media – Canal Regional, UNIMEDIA.
 
Condițiile concursului:
• Prezintă lucrările video în format MPG, 16X9 sau 3X4
• Indicați numele persoanei care a realizat lucrarea, datele de contact, localitatea.
• Pot participa toți cetățenii, indiferent de vârstă.
• Indicați secțiunea FOTO sau VIDEO.
• Pentru secțiunea video, lucrările trebuie să se încadreze în max 2 min.
 
Câștigătorii concursului vor primi premii bănești de 100 USD sau un aparat de fotografiat!
 
NOTĂ: Dacă ai o idée creativă, însă ai nevoie de ajutorul unui profesionist în filmări sau montaj, poți apela pentru sprijin tehnic la info@discriminare.md Această inițiativă este susținută cu sprijinul financiar a Ambasadei SUA în Moldova. Ideile expuse nu reflectă neapărat opiniile finanțatorului.
 
 
Sursa: civic.md


facebook