Dec 12, 2014

Proiect "Step by Step", realizat de Asociația "Un Zâmbet" Bacău


 
Asociația „Un Zâmbet” derulează activități în mediul rural în cadrul proiectului european de voluntariat „Step by Step”.
 
Asociaţia „Un Zâmbet” şi Centrul de Educație Alternativă „Fingerprint” Bacău realizează în perioada 1-19 decembrie 2014, ateliere de teatru de improvizație, arta fotografica și editare scurt metraj împreună cu liceenii Colegiului Tehnic „Ion Borcea” din Buhuşi. Aceste activităţi se desfăşoară  în cadrul proiectului „Step by Step”, finanţat de Uniunea Europeană, prin programul „Tineret în Acţiune”, acțiunea 2 -Serviciul European de Voluntariat.
 
Facilitatorii acestor ateliere sunt voluntarii: Dinarte Sousa și João Alves din Portugalia alături de Sabina Roibu din Republica Moldova, care realizează un stagiu de voluntariat pe o perioadă de un an în cadrul Asociaţiei „ Un Zâmbet” şi Centrului de Educație Alternativă „Fingerprint” din Bacău. 
 
Activitățile derulate la Colegiul Tehnic „Ion Borcea” din Buhuși au ca obiectiv principal conştentizarea tinerilor din mediul rural asupra importanţei altruismului în relaţiile interumane şi dezvoltarea armonioasă a personalităţii acestora.
 
Rezultatele acestor activități vor fi diseminate în cadrul spectacolului de Crăciun organizat de Asociaţia „Un Zâmbet”, marți, 23 decembrie 2014, ora 16:00, la Teatrul Municipal „Bacovia”. 
 
Manager Programe Educaţionale,
Alina Gheorghiţă


facebook