Dec 30, 2014

Atenție: termen limită extins: Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru contractarea servicii de plasare TV, radio și publicitate stradală


 
Fundaţia „Eurasia Partnership” din Georgia în parteneriat cu Fundaţia Est – Europeană (FEE), cu suportul Uniunii Europene, realizează în perioada 2013 – 2015 Proiectul ”Armonizarea politicilor în domeniul sanitar ale Republicii Moldova şi Georgiei cu cele din Uniunea Europeană”. Proiectul este co-finanțat de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei.
 
Acțiunea are scopul de a contribui la îmbunătățirea condițiilor socio-economice pentru cetățenii din Georgia și Moldova prin susținerea armonizării la politicile UE în domeniul sanitar și fito-sanitar (SFS).
 
În cadrul inițiativei se vor depune eforturi pentru a spori înțelegerea de către părțile interesate a necesităţii aderării la standardele sanitare și fito-sanitare și pentru a contribui la îmbunătățirea legislației privind siguranța alimentară în ambele țări. Pentru a atinge obiectivele planificate, Fundația Est – Europeană și partenerii săi vor aborda actorii societății civile, autoritățile publice, consumatorii și operatorii alimentari, pentru a spori capacitățile acestora în domeniul sanitar și fito-sanitar și pentru a stimula o mai bună cooperare între grupurile țintă.
 
Acestea vor rezulta în consumatori activi și informați, operatori de produse alimentare mai competitive, și cadru legal național privind siguranța alimentară aproximat la standardele UE.  În acest context au fost create 3 Centre de Asistență a Consumatorilor, care oferă consultanță juridică și analize de laborator gratuite consumatorilor de produse alimentare, drepturile cărora au fost încălcate.
 
Pentru promovarea eficientă a activităților proiectului și pentru o informare calitativă a consumatorilor se va organiza  o campanie de comunicare, care va include spoturi video și audio, articole în mass-media, publicitate stradală și alte materiale promoționale.
 
Pentru implementarea acestei componente, FEE va angaja o companie/câteva companii specializate în prestarea de servicii solicitate, care vor realiza sarcinile propuse pentru promovarea drepturilor consumatorilor de produse alimentare în Moldova.
 
Sarcina tehnică pentru acest concurs este compusă din mai multe  loturi pe fiecare grup de servicii. Fiecare lot presupune diferite tipuri de servicii.
LOT 1: Difuzare spoturi video (vezi detalii mai jos)
LOT2: Difuzare spoturi audio(vezi detalii mai jos)
LOT 3: Publicitate stradală (lightbox) (vezi detalii mai jos)
LOT 4: Plasarea banner pe Internet(vezi detalii mai jos)
LOT 5: Promovarea în presa scrisă(vezi detalii mai jos)
 
Companiile interesate pot  aplica pentru un lot sau pentru mai multe loturi concomitent, în dependenţă de tipul serviciile prestate de fiecare ofertant.
 
Serviciile vor fi prestate în etape pe parcursul perioadei de implementare a proiectului (01.01.2015 – 31.12.2015) şi la solicitarea Fundației.
 
Important!
Aceste servicii se înscriu în publicitatea socială și este încurajată oferirea de prețuri și opțiuni cât mai avantajoase, dat fiind beneficiul public al informației plasate! Pe lângă serviciile solicitate, sunt încurajate și ofertele de parteneriate.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost extins până pe data de 5 ianuarie 2015.
 
Dosarul semnat și cu ștampilă va fi adus personal sau trimis prin poștă la următoarea adresă: Fundaţia Est-Europeană, str. 31 August 1989, nr. 98,  etaj nr. 3, MD-2004, Chişinău, Moldova.
 
Dosarul poate fi trimis și prin email la adresa: concurs@eef.md, cu mențiunea ”Difuzare materiale siguranță alimentară”.
 
Pentru mai multe informaţii, va rugăm să ne scrieți pe adresa info@eef.md. Clarificările de rigoare vor fi făcute doar în scris. 
 
Pentru informaţii despre activităţile Fundaţiei Est - Europene vă rugăm să accesaţi site-ul www.eef.md
 
Nota bene!
- Doar companiile selectate vor fi contactate.
- Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.
 
 
Descaracă documente ataşate:


facebook