Jan 12, 2015

IRP angajează Coordonator PR (timp redus de muncă)


 
Institutul de Reforme Penale este o organizație non-guvernamentală, misiunea căreia este de a contribui la respectarea drepturilor omului în Republica Moldova prin reformarea sistemului de justiție penală și susținerea inițiativelor comunitare (mai multe detalii despre noi le găsiţi aici www.irp.md).

Una din preocupările actuale este sensibilizarea opiniei publice şi favorizarea implicării comunitare pentru a asigura o mai bună protecţie a drepturilor şi suport a familiilor, în special a copiilor social-vulnerabili cu risc sporit de delincvenţă din regiunile rurale ale Republicii Moldova. În acest context, avem nevoie de specialişti interesaţi în domeniu, responsabili şi dedicaţi acţiunilor sociale. 

Responsabilităţi ale Coordonatorului PR: 
Coordonarea activităţilor de promovare şi sensibilizare a opiniei publice în domeniul Justiţiei prietenoase copiilor şi prevenirea delincvenţei juvenile (comunicate de presă, conferinţe de presă, flash-mob, actualizarea paginei web etc.)
Timpul de lucru: 16 ore per săptămînă (2 zile/săptămână). 

Cerinţe înaintate făţă de candidat: 
  • Studii universitare în domeniu jurnalismului sau ştiinţelor comunicării
  • Experienţă relevantă de minim 2 ani în sectorul non-guvernamental (în calitate de angajat sau voluntar)
  • Abilităţi în elaborarea comunicatelor de presă, articolelor, actualizarea paginilor web, social cu mass-media, elaborarea de materiale grafice de promovare etc.
  • Cunoaşterea limbii engleze va constitui un avantaj

Dosarul va conţine:
  • CV-ul candidatului
  • Scrisoare de Intenţie care va reflecta interesul candidatului de a ocupa aceasta funcţie
  • Datele de contact a unei persoane care vă poate recomanda pentru activitatea profesională
  • Link-uri către producţiile scrise care aparţin candidatului (ex: comunicate de presă, pagini web gestionate etc.).

Persoanele interesate sunt invitate să depună dosarul de participare pînă la data de 23 ianuarie 2015, ora 16:00, la adresa: info@irp.md, candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la interviu în data de 26 ianuarie 2015.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta: 022 92 51 71


facebook