Jan 13, 2015

Participă la concursul instagramologic #orașulmeu


 
Consiliul Local al Copiilor și Tinerilor din municipiul Chișinău, în parteneriat cu Primăria Chișinău, lansează proiectul instagramologic „Oraşul meu”. Acesta are scopul de a oferi tinerilor un mediu liber de exprimare şi de a schimba imaginea Chişinăului, prin intermediul fotografiei digitale.
 

Pentru a participa la concurs, orice locuitor al capitalei trebuie doar să încarce o poză cu tematica orașului pe Instagram cu hashtag-ul #orasulmeu. După o perioadă de 12 zile, se efectuează o selecție a pozelor, dintre care şase fotografii vor ajunge pe şase stații de troleibuz din Chișinău.

 

Trei imagini care vor acumula cea mai mare cantitate de like-uri vor ieşi câştigătoare. Celelalte trei imagini sunt alese în urma deciziei juriului format din experți în domeniul fotografiei și instagrameri/bloggeri.

 

Pozele vor fi afișate pe stațiile de troleibuz de pe:

1. Buiucani - Str. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 149/Str. Toma Ciorba (vis-à-vis)

2. Centru - Str. Bănulescu-Bodoni Grădina publică  “Ştefan cel Mare şi Sfânt”

3. Centru - Str. Ciuflea lângă galeria “Brâncuşi”

4. Râșcani - Str. Ismail lângă nr. 104 colţ cu bd. D. Cantemir

5. Râșcani - Renaşterii bd., nr. 11 (BNM)

6. Botanica - bulevardul Dacia, colţ cu str. Independenţei

 

Este important ca participanţii să posteze doar pozele ce țin de tematica orașului Chișinău (arhitectură, peisaje, evenimente etc.). Nu se acceptă folosirea imaginilor neautentice (preluate de pe internet, de la alt participant sau persoană în afara concursului etc.). De asemenea, nu se admite folosirea excesivă a Photoshop-ului sau a altui redactor foto care ar putea modifica imaginea. 

 

Termenul-limită de participare la concurs este 21 ianuarie 2015. Câştigătorul va fi anunţat pe data de 12 februarie.

 

Regulamentul concursului este afișat mai jos:

 

 


facebook