Jan 14, 2015

Training în domeniul promovării mesajelor europene în R. Moldova


 
În atenția societății civile din R. Moldova din localitățile rurale: invitație la training.

Platforma Societății Civile „Pentru Europa” anunță înscrierea doritorilor din partea ONG-urilor, mass mediei și a altor actori ai societății civile la un training în domeniul promovării mesajelor europene în R. Moldova.

Participanții la seminar vor fi familiarizați cu terminologia din domeniu, cu modalitatea în care pot fi promovate valorile europene, dar și care sunt sursele de informare europeană, atât cele naționale, cât și internaționale. 

Trainingul va avea loc vineri, 23 ianuarie 2014, în municipiul Chișinău și va fi în limba română. Agenda trainingului, dar și alte detalii despre locul desfășurării vor fi comunicate ulterior persoanelor selectate. Platforma Societății Civile „Pentru Europa” va acoperi cheltuielile de transport tur-retur ale participanților potrivit tarifelor oficiale la transportul în comun. Două pauze de cafea vor fi asigurate.

Sunt încurajați să participe membrii societății civile din localitățile rurale ale țării, expediind un email cu o scrisoare de motivare și date despre organizația pe care o reprezintă la adresa electronică proeurope.platform@gmail.com.

Data limită de înscriere: 22 ianuarie 2014, ora 17.00. Alte detalii: 0 22 241 771


facebook