Jan 17, 2015

Apel la ajutor


 
Un băieţel de opt ani suferă de paralizie cerebrală, şi visează să meargă anul viitor în clasa întâi. Exerciţiile zilnice şi procedurile de reabilitare pe care le face cu ajutorul mamei sale, nu sunt suficiente pentru a-şi vedea visul împlinit.
 
Băieţelul are nevoie de un utilaj special, cu care va putea merge singur. Pentru a strânge fondurile necesare, un grup de tineri organizează un concert de caritate la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”.
 
Necesitățile copilului implică costuri lunare de cel puţin 4500 de lei. Familia este întreţinută doar din salariul tatălui şi indemnizaţia pentru îngrijire a copilului bolnav.

Fiecare îl poate ajuta pe Cristi să meargă în clasa întâi. Doritorii trebuie să cumpere un bilet la concertul de caritate care va avea loc pe 22 ianuarie. O parte din bani vor merge şi la grădiniţa nr.167 pentru copii cu dizabilităţi multiple din capitală.

Concertul denumit „Planeta de vis a lui Cristi” va începe la 18:00. Pe scenă vor ieşi artişti precum Constantin Moscovici, formaţia „Brio Sonores” şi Sorin Creciun.

Biletele costă 100 de lei.
 
 
 
Sursa text și foto: trm.md


facebook