Jan 21, 2015

A fost prelungit termenul de depunere a actelor pentru participarea la schimbul intercultural în Elveţia


 
 
Copiii interesaţi să cunoască cultura altor popoare şi să facă cunoştinţă cu semenii lor din Elveţia, Serbia sau Macedonia mai au timp să aplice la schimbul intercultural în Trogen, Elveţia. Termenul pentru aplicare a fost prelungit până la data de 26 ianuarie.
 
Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM), cu suportul Fundaţiei pentru Copii „Pestalozzi” (Elveţia), anunţă că vor fi selectați 40 de tineri, cetățeni ai Republicii Moldova. Eligibili pentru acest program sunt cei născuți în anii 2000-2001 și care sunt gata să împărtășească cunoștințele dobândite la întoarcere cu prietenii și colegii din Republica Moldova.

Potrivit organizatorilor, mai multe șanse de a fi selectați au tinerii care participă în cadrul activităţilor organizate de proiectul „Dialog Intercultural în Moldova”, voluntarii sau membrii activi în cadrul unui ONG, Centru pentru Tineri, Consiliu local al elevilor/tinerilor, reprezentanți ai unui grup etnic minoritar și cei care locuiesc în regiunile: Bălți, Chișinău, Cimișlia, Edineț, Soroca, Ungheni, Cahul și UTA Găgăuzia.

Participanții pot expedia dosarul de concurs până la 26 ianuarie la adresa electronică: aplicarisi@gmail.com.
 
 
 
Sursa text și foto: trm.md


facebook