Jan 27, 2015

Concurs de granturi pentru localitațile rurale din raioanele de nord a R Moldova


 
Asociaţia Obstească Centrul de Asistenţă Socio-Medicală la Domiciliu “CASMED”  anunță un concurs de selectare a comunităților și ONG-urilor interesate de implementarea unui proiect de dezvoltare a serviciilor integrate de îngrijire socio-medicală la domiciliu, pentru perioada 2015-2016. Proiectul este finanțat de Fundația HEKS din Elveția.
 
Scopul proiectului: dezvoltarea serviciilor integrate de îngrijire socio-medicală la domiciliu în raioanele de nord a R. Moldova. Scopul acestor servicii este de a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor în vârstă şi de a preveni instituţionalizarea acestora prin dezvoltarea serviciilor alternative. 
 
AO “CASMED” colaborează cu comunitățile pe principii de parteneriat, oferind 60% din costul proiectului, iar comunitatea va contribui cu 40% din costul proiectului. 
 
Cine poate aplica?
Organizații neguvernamentale, Primăriile care își desfășoară activitatea într-o localitate rurală din raioanele de nord a R Moldova, care doresc să acorde suport socio-medical persoanelor în vârstă din comunitățile în care activează, prin dezvoltarea serviciilor de îngrijire la domiciliu.
 
Pentru a participa la concurs, comunitățile interesate urmează să prezinte o scrisoare de intenție până la data de 26 februarie 2015 la adresa de e-mail: casmed.md@gmail.com

Pentru informații suplimentare puteți contacta:
AO “CASMED”
(231) 27674; 0695 60 259
str. Ștefan Cel Mare 19, ap.1-2, municipiul Bălți
 
Viziunea: CASMED asigură servicii sociale și medicale performante, satisfăcând cerințele beneficiarilor/pacienţilor, dezvoltându-se permanent, în mod inovativ şi proactiv. Pentru mai multe detalii despre activitatea CASMED vizitați pagina web www.casmed.md 
 
 
Sursa: civic.md


facebook