Oct 21, 2015

Iarmaroc al participării cetățeanului


Centrul de Resurse și Consultanță OGRADA NOASTRĂ are deosebita plăcere să Vă invite la evenimentul “Iarmaroc al participării cetățeanului: Practici de succes în domeniul incluziunii și participării civice”, susținut de o serie de parteneri naționali și internaționali -  Departamentul de Stat al SUA, Biroul pentru Democrație, Drepturile Omului și Muncă. 

 

Evenimentul își propune să prezinte exemple de succes și progresul atins în procesul de împuternicire și dezvoltare a activismului comunitar în cele 15 comunități implicate în cadrul proiectului: „Împuternicirea comunităților etnice din Moldova”. 

 

La fel, evenimentul va crea o rețea de persoane interesate, comunicare constructivă cu factorii de interes, precum și facilitarea și implementarea politicilor de integrare a minorităților la toate nivelele în parteneriat cu autoritățile publice locale și centrale.

 

La eveniment vor participa reprezentanți ai APL din o serie de comunități în care se desfășoară inițiativa, reprezentanți ai grupurilor de inițiativă, ONG-uri de profil, reprezentați ai Autorităților Centrale de profil și mass-media.

 

Expertul invitat al evenimentului este Dave Beckwith, expert de talie internațională în dezvoltare organizațională, planificarea strategică și organizarea comunitară.

Până în ianuarie 2013 el a fost Director executiv al Fundației naționale Needmor cu sediul în Toledo, Ohio. Anterior a fost Consultant de teren în cadrul organizației Centru Pentru Schimbare Comunitară, Washington, DC. Activează în calitate de organizator comunitar, trainer și consultant pentru grupuri comunitare în mai multe țări ale lumii precum SUA, Ungaria, România, începînd din 1971.

 

 

Evenimentul va avea loc la data de 29 octombrie 2015, ora 10:00, or. Chișinău, Hotel Codru, str. 31 August 1989, 127, Sala de conferințe Courtyard.

 

Pentru a confirma participarea în cadrul evenimentului Vă invităm să ne informați la următoarele date de contact: e.turcan@ogradanoastra.org, număr de tel.: +373 79361464, persoană de contact, Elena Țurcan, coordonator de programe „Ograda Noastră” ONG.facebook