Nov 16, 2015

Invitatie la Forumul National al Organizatiilor Neguvernamentale, Editia a VIII-a 2015


 

La 24 noiembrie 2015, Consiliul Naţional al ONG din R. Moldova va desfasura Forumul Organizatiilor Neguvernamentale, editia a VIII-a. Forumul ONG va intruni aproximativ 100 participanti.

 

Forumul ONG este o platforma de dialog, care are scopul sa puna pe agenda publica subiectele importante ce tin de rolul societatii civile in procesul de integrare europeana, durabilitatea serviciilor prestate de organizatii non-profit, consolidarea imaginii ONG, promovarea sectorului asociativ in retele cu domenii de interes comun si dezvoltarea parteneriatelor publice private.

 

Fiecare editie a Forumului este conceputa ca un mecanism de implicare a societatii civile in procesul decizional si o forma de evaluare a activitatilor Consiliului ONG, mandatat sa reprezinte interesele organizatiilor neguvernamentale in baza Rezoluţiei Forumului ONG.

 

Persoanele interesate sa participe sunt rugate sa expedieze, pana la data extinsa – 16 noiembrie, ora 16:00 – o scurta nota de motivare si CV-ul organizatiei, la adresa electronica: tineri.liberi@gmail.com

 

Taxa de participare la eveniment constituie 200 MDL. Persoanele din teritoriul tarii sunt scutite de taxa de participare daca nu solicită rambursarea cheltuielilor de transport/cazare.

 

Forumul Organizatiilor Neguvernamentale, editia a VIII-a este posibil datorita ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agentiei SUA pentru Dezvoltare Internationala (USAID). Opiniile exprimate apartin Centrului de Resurse ”Tineri si Liberi” si nu reflecta în mod necesar pozitia USAID sau a Guvernului SUA.

 

Informaiii suplimantare si inscrieri:
E-mail: tineri.liberi@gmail.com
Tel. +373 22 567 549
Fax: +373 22 567 489
Mobil: +373 79 45 00 27


www.consiliulong.md


facebook