Feb 4, 2016

Curs de instruire: Aplicarea legislației cu privire la accesul la informație în activitatea jurnalistică


Centrul pentru Jurnalism Independent invită jurnaliştii din presa locală și națională, inclusiv din regiunea transnistreană și UTA Găgăuzia, să participe la cursul de instruire „Aplicarea legislaţiei cu privire la accesul la informație în activitatea jurnalistică”, care se va desfăşura pe 12 februarie la Chişinău. Participanții se vor familiariza cu prevederile Legii privind Accesul la Informație, care, ulterior, vor putea fi aplicate în activitatea lor jurnalistică.

 

Cine poate participa? 
Jurnalişti, angajaţi ai presei scrise, on-line, TV şi radio.
Limba de instruire – română, iar de interacţiune – româna şi rusa.

 

Agenda seminarului întrunește:

  • Legislaţia privind accesul la informaţie
  • Exerciţii practice de redactare a cererilor privind accesul la informaţie
 
Perioada și locația
Cursul de instruire va avea loc  pe 12 februarie 2016, mun. Chișinău, str. Tighina, 49/3, ”Summit Events & Conference Center”, sala ”London”,  alimentația fiind asigurată de către organizatori. Participanţilor din afara Chişinăului le vor fi rambursate cheltuielile pentru transport.

 

Toți cei interesați sunt rugați să depună CV-ul la adresa de email mlu@ijc.md sau la sediul  Centrului pentru Jurnalism Independent, mun. Chișinău, str. Șciusev 53, MD-2012. Informaţii suplimentare la numărul de telefon (022) 227 539.

 

Data limită pentru depunerea CV-ului –  09.02.2016

 

Acest curs de instruire este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.
 

 
Sursa: www.media-azi.md 


facebook