Servicii-web oferite organizaţiilor neguvernamentale (ONG):

Crearea unei pagini de Internet, ce ar reflecta activitatea Organizaţiei Dvs., reprezintă un mijloc eficient de promovare, precum şi un mod de informare a societăţii şi de cooperare cu alte instituţii din Moldova şi de peste hotare.

În acest sens, propunem tuturor ONG-urilor interesate să beneficieze de de cele mai avantajoase servicii-web oferite sectorului neguvernamental din Moldova:

E-MAIL@ONG.MD - Organizaţiile interesate pot obţine un cont de email personalizat, de tip: nume@ong.md cu o capacitate de pînă la 100 MB. De asemenea, utilizatorii pot beneficia de un volum suplimentar de pînă la 1 GB (1000 MB/lună) contra plată.

WEB.ONG.MD - Organizaţiile interesate îşi pot înregistra propriile pagini-Web pe adrese de nivel 3 personalizate, de tip: www.nume.ong.md. Fiecare ONG beneficiază de o capacitate de stocare pe server nelimitată, contra cost.

PUBLICITATE ON-LINE -> BANERE - Plasarea de banere promoționale pe paginile Portalului ONG.MD si materiale promoționale în Rubricile noastre reprezintă un mijloc simplu de a vă face cunoscut beneficiarilor și finanțatorilor Dvs. Realizarea unui schimb de banere (in cazul in care dispuneți deja de un site propriu) este o altă modalitate de a crește fluxul de vizitatori datorită numărului mare de accesări din Moldova și de peste hotare a Portalului ONG.MD

HOSTING - Organizaţiile interesate îşi pot menţine propriile pagini web pe serverul ong.md, contra plată.

PAGINI-WEB automatizate - Crearea şi înnoirea paginilor Dvs. Web pe serverul ong.md este automatizată.

CATALOG.ONG.MD (serviciu gratuit) - Portalul vă oferă posibilitatea să promovaţi imaginea organizaţiei Dvs. prin completarea unui formular de înregistrare plasat în Catalogul ONG de pe Portal. După primirea informaţiei despre organizaţia Dvs., informaţia va fi stocată într-o Bază de date pe Portal, putînd fi accesată de alte organizaţii, finanţatori etc.

NEWSLETTER (serviciu gratuit) - Principiul de funcţionare a Portalului se bazează pe experienţa poloneză în domeniu şi constă în implicarea organizaţiilor obşteşti în crearea unei Agenţii electronice de presă pentru ONG-uri. Prin oferirea oportunităţii de a plasa autonom informaţii relevante despre activitatea ONG pe Portal, orice persoană sau organizaţie din Moldova şi de peste hotare îşi poate promova mai uşor orice activitate organizată. Datorită reţelei sale vaste de abonaţi, Portalul permite prezentarea opiniei publice practic a oricărui eveniment desfăşurat. Astfel, informaţia plasată de Dvs. pe sait este mediatizată unui public numeros din Moldova şi din străinătate.

Nu rataţi şansa de a vă promova organizaţia Dvs. şi activităţile desfăşurate! Contactați-ne la tel. 022/232367 sau adresa: captes@ong.md

facebook